%
Nieuwe bezoekers
koppelingen op een plek
Developers

DigiBrand x BijOns Wijchen
Samen sterk

Voor dit project hebben wij een re-branding verzorgd van de website van BijOns Wijchen.

BijOns zorgt voor het ontlasten van de mantelzorg, dit doen zij door het bieden van gespecialiseerde dagbesteding met veel persoonlijke aandacht waardoor de bezoekers ook heel graag komen…een win-win situatie.

BijOns bestaat uit drie gekwalificeerde beroepskrachten (verzorgende 3IG, HBO maatschappelijkwerk) met meer dan 30 jaar werkervaring binnen onze doelgroep (ouderen met Dementie). Ze werken altijd met twee beroepskrachten en daarnaast staat er regelmatig een vrijwilliger.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit werk en spreekt BijOns Wijchen je aan. Bij BijOns Wijchen hebben ze ook altijd ruimte voor stagiaires. 

Lees verder op deze pagina om te kijke hoe wij BijOns Wijchen hebben geholpen met een re-branding van hun website.

BijOns website
Webpagina
Persoonlijk
Custom

Wat hebben we gedaan?

We zijn dit project begonnen in een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever. In dit gesprek hebben we alle wensen van de opdrachtgever helder gekregen dit is voor onze projecten enorm belangrijk, dit omdat al onze projecten uit maatwerk bestaan.

BijOns Wijchen wilde hun brand doorvertalen naar de online wereld. Ze hadden al een website staan alleen deze was traag en verouderd, ze waren dus toe aan vernieuwing. Wij zijn begonnen om een wireframe te maken van de website (een snelle uitwerking van de lay-out), zo kreeg je in een oogopslag een goed beeld van de website. Vervolgens zijn we gaan kijken naar de huisstijl die BijOns hanteert en de verschillende teksten en afbeeldingen die zei op de website wilde hebben. Na deze informatie konden we beginnen met bouwen.

We zijn de website online vorm gaan geven en tijdens dit proces hebben we BijOns op de hoogte gebracht van de status, zo blijft de opdrachtgever op de hoogte. Na de website online was doorvertaald met hun missie, visie en huisstijl zijn we de website gaan bespreken in een persoonlijk telefoongesprek met BijOns, hier kwam wat feedback uitvoort wat we hebben verwerkt in de website, vervolgens hebben we de aanpassingen besproken en zijn we live gegaan. Tijdens de livegang hebben we BijOns begeleid zodat alles vlekkeloos ging.

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijven contact met ons op, zo kunnen we in een persoonlijk gesprek kijken wat we voor u kunnen betekenen en wie weet bent u dan de volgende.

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Content schrijven