Logo

Wie zijn wij?

Het brein achter uw Brand

Bent u toe aan de volgende stap of een vernieuwing? Met de huidige technologieën, trends en ontwikkelingen vertalen wij uw bedrijf naar de online wereld. Dit doen wij samen met een jong en ambitieus team.

Online groei

De uitstraling

Blijf verbonden

Twee weken na intake website online

Transparante communicatie

24/7 support

Onze tevreden klanten

Reviews

FV Elektro
Logo ontwerp

Ik heb het maken van mijn logo (FV Elektro B.V.) uit handen laten nemen door digi brand. Erg fijn dat alle soorten bestanden werden doorgestuurd en dat je dus meteen het logo voor alle doeleinden kunt gebruiken. Denk hierbij aan shirts laten drukken, website en sponsoring. De jongens zijn jong, gedreven en eerlijk. Prima bedrijf!

Figgo Verhoeven

Eigenaar

Re-branding BijOns
Logo Bij Ons Wijchen

Met geduld en een nette communicatie heeft Digibrand onze website een frisse moderne look gegeven .Wij zijn zeer tevreden met onze website ( dagbesteding BijOns)!

Janine M

Eigenaar BijOns

MVVtuin
Mvvtuin-ontwerp

Zeer net en professioneel bedrijf. Goed en vriendelijk geholpen, en heel blij met het eind resultaat van mijn nieuwe website.

Melvin Van Veghel

Eigenaar

Re-branding TeamJeri
TeamJeri logo

Bij DigiBrand wordt er duidelijk gecommuniceerd en meegedacht over hetgeen wat ze doen. Ze werken echt resultaat gericht en dit was ook te zien in ons eindproduct met hierin een sterke groei. Voor ons heeft DigiBrand de hele rebranding opgepakt. Dit was echt een top samenwerking. Mocht je nog iemand zoeken wie voor jouw je start-up op de onlinemarkt brengt of je rebranding verzorgt dan zou ik zonder twijfel DigiBrand aanraden. Echt een top bedrijf!

TeamJeri

DJ-DUO

Beautysalon webdesign
Logo-L-Esperienza

De samenwerking met DigiBrand was super fijn. Met heldere communicatie en een snelle levering was ik snel en goed online vindbaar. Het is echt een jong en ambitieus team met een doel. Ze luisteren goed naar je en adviseren je in verschillende dingen waar nodig. Echt een aanrader!

Natalie

Eigenaar

VVdevo
Logo-Voetbal-vereniging

Was een prima samenwerking en dat resulteerde in een mooie vernieuwde website van onze voetbalvereniging Devo.
Ze hebben goed geluisterd naar de wensen van ons wat wij op de website wilde hebben.

Ga zo door👍

Michael Koevoets

Voorzitter

Servicegebied

Noord-Brabant

Telefoon

Krijg nu 10% korting

Krijg 10% korting op je 1ste bestelling. De actie duurt nog:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten