+ %
Websitebezoekers
+ %
Meer klanten
koppelingen op een plek
Developers

DigiBrand x L' Esperienza
Online fit

Beautysalon L’esperienza, wat beleving betekent, is de plek waar je tot jezelf kunt komen. De missie die beautysalon L’ Esperienza dan ook heeft is ook iedereen te laten stralen in hun eigen schoonheid. De oprichter van beautysalon L’ Esperienza is dan ook van mening dat je dit aan de buitenkant zal uitstralen, wanneer je je van binnenuit mooi, ontspannen en goed voelt.

Relax the mind, Renew the spirit and Restore balance.

Natuurlijke schoonheid ontstaat het best bij goede huidverzorging, diepe ontspanning en innerlijke rust.

De behandelingen zijn gericht op de verzorging, verbetering en verjonging van uw huid. Om zo echt van binnen en buiten te stralen. Beautysalon L’ Esperienza is een kleine beautysalon met een schoonheidsspecialisten. Je krijgt dus altijd dezelfde schoonheidsspecialisten, dit is ideaal om je gewenste resultaat te bereiken. Je voelt je bij beautysalon L’ Esperienza echt welkom er word ook altijd: voor, tijdens en na de behandelingen tijd en aandacht voor je vrijgemaakt. 

Website voorbeeld klantenpagina
Homepagina
Modern design
Doelgericht webdesign

Wat hebben we gedaan?

Toen beautysalon L’ Esperienza bij ons kwam was ze net begonnen met haar schoonheidssalon. Dit betekent dat ze dus nog geen website of iets had, aan ons was dus de taak om vanaf nul te beginnen een een pakkend design weg te zetten. We zijn eerst met de opdrachtgever gaan kijken naar een passend doel voor de online vertaling van de missie en visie van beautysalon L’ Esperienza.

Nadat het doel helder was zijn we begonnen aan de grafische vormgeving van de website. Wij hebben een tekening gemaakt met de afbeeldingen, teksten etc zodat je een goed beeld kreeg van hoe de website werd vormgegeven. Nadat het design af was hebben we in een verhelderend gesprek het design doorlopen. Na het gesprek zijn we nog wat feedback puntjes gaan aanpassen en toen kon het bouwen beginnen.

We hebben het design wat we eerder hebben gemaakt doorvertaald naar de online wereld om zo het maximale eruit te halen. Hierbij hebben we gekeken naar de missie en visie, het doel en de huisstijl. Wanneer het bouwen was afgerond zijn we in een persoonlijk gesprek de website gaan doorlopen en toen konden we live!

Na de oplevering is beautysalon L’ Esperienza nog bij ons gebleven, want wij mogen tot op heden maandelijks het onderhoud van de website regelen. Want een website heeft ook aandacht nodig.

Bent u ook benieuwd geworden wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we zullen u meenemen in een verhelderd gesprek.

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Content schrijven