Onderhoud

Wat doen Wij

Onderhoud

Een goede website of webshop heeft aandacht nodig en een website of online vindbaarheid is in deze tijden enorm belangrijk. De aandacht die uw website nodig heeft nemen wij voor u uithanden doormiddel van onderhoud. Wij werken samen met een goede en betrouwbare partij om er samen voor te zorg dat uw website in goede handen is. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Tijdens de onderhoud zijn er verschillende dingen mogelijk, wij kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten op uw website plaatsen of huidige teksten vervangen door nieuwe teksten. In de onderhoudspakketten zitten ook standaard services, denk hierbij aan het volgende:

  • Website update
  • Plug-ins update
  • Seo optimalisatie
  • Snelheid waarborgen
  • back-ups maken

Dit zijn de standaard dingen die wij bieden in het onderhoud. Dit bieden wij aan omdat we er zo zeker van zijn dat uw website altijd goed blijft functioneren, hiernaast is het dan mogelijk om overig werk zoals de nieuwsberichten uit handen te nemen.

Data
Analytics

Het grote voordeel van een onderhoudspakket is dat uw website altijd up-to-date is. Ook verkleint het de kans op hackers, hierdoor is jou website ook veiliger. Ook kunt u bij het onderhoud het gehele pakket uit handen geven waardoor u eigenlijk geen omkijken meer naar uw website heeft. Wij hebben binnen DigiBrand verschillende onderhoudspakketten om zo tot alle wensen en behoeften te kunnen voorzien. Wij hebben al verschillende klanten waarbij we maandelijks de onderhoud mogen verzorgen, de reviews van onze huidige klanten kunt u zien op de homepagina. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw website/ bedrijf zijn, dan kunt u altijd met ons vrijblijvend contact opnemen zodat we het een en andere kunnen toelichten in een persoonlijk gesprek, wij denken graag met u mee.

Transparant

Wij houden wel van verassingen, maar dan moeten ze wel leuk zijn. Vind u niet? Bij DigiBrand communiceren wij altijd transparant richting de klant, zo staat u nooit voor minder leuke verrassingen.

Persoonlijk

Wat wij belangrijk vinden is dat de samenwerking goed loopt. Voor een goede samenwerking is communicatie meestal het belangrijkste middel. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk om het persoonlijk te houden van zowel de communicatie als de grafische vormgeving.

Doelgericht

Een online vertaling heeft geen nut zonder doel. Daarom gaan we altijd eerst in een gesprek samen sparren over een doel. Wanneer het doel helder is, dan pas beginnen wij met het vormgeven. De vormgeving zal dan ook aangepast worden aan het doel.