Webdesign

Wat doen wij

Webdesign

Wij vertalen uw missie en visie van uw bedrijf met beleving door naar de onlinewereld. Dit doen wij doormiddel van een  website of webshop, want wat is een bedrijf in deze tijd zonder een online vindbaarheid?

Wij werken met een van de bekendste websitebuilder software genaamd WordPress. Ook werken wij tijdens het proces alleen met bekende plug-ins die goede reviews krijgen. De service webdesign is ook uit te breiden met onze andere services, kijk hiervoor eens op de homepagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Portfolio

webdesign

Bij DigiBrand beginnen wij altijd met het doel van de klant helder te krijgen, want zonder doel heeft een mooi design geen nut. Hierin kunnen wij altijd ook vrijblijvend meedenken.

Wanneer het doel helder is zullen we beginnen met een eerste opzet, zo kunnen we de designs effectiever en specifieker inzetten. Tijdens het gehele proces zullen we u ook op de hoogte houden zodat u weet wat de status van uw design is. 

In de service webdesign worden de designs (website of webshop) meteen online gecreëerd. U krijgt dus niet vooraf eerst een schets te zien, vind u dit in het proces toch fijner voor uw beeldvorming, dan is dat ook mogelijk. Hiervoor kunt u eens een kijkje nemen bij de service Grafische vormgeving.

Wanneer de wensen zijn besproken en de website is gebouwd gaan we dit altijd evalueren in een persoonlijk gesprek. Wij nemen u mee in ons proces en waarom er bepaalde dingen in de website zijn verwerkt. Tijdens het gesprek nemen we u ook mee aan in het dashboard (achterkant) van de website, zo kunt u indien u dit ziet zitten zelf ook dingen aanpassen. Wilt u het dan toch liever uithanden geven dat is uiteraard geen enkel probleem, hiervoor kunt u het beste een kijkje nemen bij de service onderhoud of ons een vrijblijvend berichtje sturen.

Hopelijk spreken we elkaar eens in een verhelderend gesprek.

Transparant

Wij houden wel van verassingen, maar dan moeten ze wel leuk zijn. Vind u niet? Bij DigiBrand communiceren wij altijd transparant richting de klant, zo staat u nooit voor minder leuke verrassingen.

Persoonlijk

Wat wij belangrijk vinden is dat de samenwerking goed loopt. Voor een goede samenwerking is communicatie meestal het belangrijkste middel. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk om het persoonlijk te houden van zowel de communicatie als de webdesign en andere mogelijkheden.

Doelgericht

Een online vertaling heeft geen nut zonder doel. Daarom gaan we altijd eerst in een gesprek samen sparren over een doel. Wanneer het doel helder is, dan pas beginnen wij met de designs. De designs zullen dan ook aangepast worden aan het doel en zullen dan veel effectiever werken in de online wereld.