Grafisch design

Wat doen wij

Grafisch design

Wilt u uw bedrijf schematisch laten vertalen? Dit is bij DigiBrand mogelijk. Bij DigiBrand verzorgen wij op een breedschalig gebied een bijdrage aan grafische vormgeving. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: Huisstijl ontwerp, website/ webshop design, logo-ontwerp en nog veel meer. Heeft u een idee wat u grafisch wilt uitwerken, neem dan zeker met ons contact op om de mogelijkheden hiervan te bekijken. 

Portfolio

Grafisch design

Bij DigiBrand beginnen wij altijd met het doel van de klant helder krijgen, want zonder doel heeft een mooi design geen nut. Hierin kunnen wij altijd ook vrijblijvend in meedenken.

Wanneer het doel helder is zullen we beginnen met een eerste opzet, tijdens het gehele proces zullen we u ook op de hoogte houden zodat u weet wat de status van uw design is. 

Nadat het design ontwikkeld is gaan we in een persoonlijk gesprek kijken of het helemaal naar wens is en of het doel van het design helder is. Wanneer dit allemaal voldoet is het design van u, mochten er tijdens het gesprek nog wat feedback puntjes zijn dan passen wij dit uiteraard altijd aan.

Benieuwd naar opdrachtgevers waar wij al een grafische vormgeving voor hebben mogen verzorgen? Kijk dan zeker eventjes op ons portfolio pagina. Het is ook mogelijk om grafisch design te combineren met een andere service, wellicht wilt u bijvoorbeeld eerst een design van uw website zien voordat we daadwerkelijk over gaan tot het bouwen. Dit is dan uiteraard mogelijk, kijk op onze homepagina voor alle overige services die wij momenteel aanbieden. 

Transparant

Wij houden wel van verassingen, maar dan moeten ze wel leuk zijn. Vind u niet? Bij DigiBrand communiceren wij altijd transparant richting de klant, zo staat u nooit voor minder leuke verrassingen.

Persoonlijk

Wat wij belangrijk vinden is dat de samenwerking goed loopt. Voor een goede samenwerking is communicatie meestal het belangrijkste middel. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk om het persoonlijk te houden van zowel de communicatie als de grafische vormgeving.

Doelgericht

Een online vertaling heeft geen nut zonder doel. Daarom gaan we altijd eerst in een gesprek samen sparren over een doel. Wanneer het doel helder is, dan pas beginnen wij met het vormgeven. De vormgeving zal dan ook aangepast worden aan het doel.