%
Nieuwe bezoekers
%
Meer aanmeldingen
°
Doorvertaling
Developers

DigiBrand x TeamJeri
Op naar de toekomst

TeamJeri is een jong energieke dj/ mc duo. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen met een schorre stem naar huis gaat. TeamJeri blaast de beste en bekendste hits door de speakers, waardoor je niet stil kan blijven staan! Springen, zingen, vunzige dansjes en gekkigheid is wat TeamJeri klaar heeft staan🪩.

Tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie bundelden Jeroen en Rick hun krachten en creëerden ze ‘TeamJeri’. In 2022 schitterden ze op verschillende podia, waaronder Dancetour Breda, DreamVillage Breda en talloze andere festivals. TeamJeri gaat verder dan alleen optreden. Ze hebben verschillende opvallende remixen op SoundCloud en hebben meerdere tracks uitgebracht op alle grote streamingplatforms. Het Spaanse nummer “Te Quiero,” dat in augustus 2023 werd uitgebracht, werd met open armen ontvangen door hun toegewijde luisteraars. Dit dynamische duo is vrijwel elk weekend te vinden in clubs en op festivals in heel Nederland, waar ze het publiek betoveren met hun ongeëvenaarde energie en unieke stijl. TeamJeri onderscheidt zich door de magische sfeer die ze creëren tijdens hun optredens. Als DJ/MC duo hebben ze niet alleen unieke tracks, maar ook een eigen stijl die het publiek nog lang zal bijblijven. Na een fantastisch jaar belooft TeamJeri een schitterende muzikale toekomst. “Waar woorden falen, spreekt muziek.” En TeamJeri spreekt in een taal die iedereen begrijpt – de taal van passie, ritme en puur plezier. Midden 2023 groeide ze nog verder want ze tekende bij een groot boekingskantoor en staan nu met hun act tussen alle grote namen (Emma Heester, Di-rect, krist Kross Amsterdam en veel meer..) in het rijtje. Wil je meer over TeamJeri weten neem dan eens een kijkje op hun nieuwe website.

PC
Laptop
PC

Wat hebben we gedaan?

Wij mochten met DigiBrand de website van het opkomende DJ-Duo TeamJeri onderhanden nemen. Ze hadden al wel een kleine website staan alleen die voldeed niet meer aan hun wensen, dus de taak aan ons was om deze wat beter te maken.

Wij begonnen met een grafisch vormgeving van de website, zo kregen beide partijen een goedbeeld van hoe de website zou worden. Nadat we hier groenlicht op kregen vanuit de kant van TeamJeri zijn we hem gaan vertalen naar de online wereld. We hebben hiervoor het design geïmplementeerd in de website en we hebben hiervoor de content geschreven en de SEO-optimalisatie uitgevoerd. Wanneer we dit hadden gedaan gingen we in een persoonlijk gesprek kijken of de website voldeed aan de verwachten van TeamJeri. Wanneer dit zo was hebben we hem live gezet. Tot op heden mogen we voor TeamJeri nog steeds het maandelijks onderhoud verzorgen.

Na de website vroeg TeamJeri of er ook op het domein bijpassende mail-adressen konden worden aangemaakt. Wij hebben deze implementatie via outlook verricht en wij zorgen in het maandelijks onderhoud ervoor dat ze hier geen mankementen aan krijgen en dat ze overal soepel en zonder problemen gebruik van kunnen maken.

Bent u benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet treffen wij elkaar dan ook in een persoonlijk gesprek.

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Maandelijks onderhoud
  • Content schrijven

Krijg nu 10% korting

Krijg 10% korting op je 1ste bestelling. De actie duurt nog:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten