+ K
bezoekers website
+ %
Bezoekers evenement
°
Doorvertaling
Developers

DigiBrand x Midzomerfeesten
Feestelijk plaatje online

Bosschenhoofdse Midzomerfeesten is een jaarlijks terugkerend evenement in Bosschenhoofd voor jong en oud. Op de bosschenhoofdse Midzomerfeesten treden er verschillende grote en kleine artiesten en dj’s op. Zij maken er elk jaar weer een sensationeel feest van, daarnaast is er elk jaar ook altijd een leuke kermis voor jong en oud aanwezig. Op zondag vindt er ook al jaren een goed bezochte jaarmarkt plaats. 

Website voorbeeld klantenpagina
Home
Website mock-up
Mock-up

Wat hebben we gedaan?

Bij DigiBrand doen we meer dan alleen webdesign. Het is bij ons mogelijk om een totaalpakket te doen en dat is wel terug te zien bij deze opdrachtgever. Bij deze opdrachtgever mochten we de website re-branden, het maandelijks onderhoud verzorgen, de branding doorvertalen naar de sociale media platformen en de straatborden (offline), maar we mochten ook de inrichting van het evenemententerrein van grafische vormgeving (spandoeken en borden) voorzien.

Voor we aan al deze supertoffe taken begonnen zijn, hebben we de missie, visie en het doel van de opdrachtgever helder in kaart gebracht. Dit wil je natuurlijk meegeven aan de bezoekers van het evenement.

Nadat alles helder was zijn we begonnen met het design van een bijpassende huisstijl. Wanneer we dit hadden zijn we de website gaan vormgeven. Dit hebben we vervolgens besproken met de opdrachtgever om te kijken of dit aan hun beeld en doelen voldoet, wanneer we hier groen licht opkregen zijn we dit design gaan vertalen naar de online wereld. Benieuwd hoe dit eruit ziet, neem dan zeker een kijkje op deze magische website vol met beleving en verrassingen, waar we tot op heden nog steeds het onderhoud en de jaarlijkse updates voor mogen verzorgen.

De website was voor ons ook het vertrekpunt voor de branding van de marketinguiting (Sociale media postsen offline posters/ borden). Hier hebben we vervolgens een opzet voor gemaakt die aansluit bij de website, zo maak je het mooi een geheel. De opzetjes hebben we vervolgens besproken en hebben we de feedback aangepast, wanneer we hier groen licht op kregen, zijn we de invulling van dat jaar erop gaan toepassen (artiesten en programma). Daarna hebben we deze posts/ story’s in overleg ingepland op de verschillende kanalen van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten. Ook hebben we de design richting de drukker gestuurd zodat ze dit kunnen gebruiken voor hun offline marketinguiting.

Wanneer dit allemaal helder was mochten we beginnen aan de vormgeving voor het evenemententerrein, dit moest natuurlijk aansluiten op de rest. Wij hebben voor Midzomerfeesten een design mogen maken voor de borden: Ingang, WC, kassa Bar, Etc. Ook mochten wij het design maken voor de DJ-Booth en de grote steiger toren in het midden van het terrein. Dit hebben we vervolgens in een mooie concept omgeving voorgesteld aan de opdrachtgever en zodra we hier groenlicht opkregen hebben we ze het design in verschillende formaten toegestuurd.

Bent u benieuwd wat voor totaal concept we voor u neer kunnen zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet bent u dan de volgende!

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Maandelijks onderhoud
  • Content schrijven