%
Nieuwe bezoekers
koppelingen op een plek
Developers

DigiBrand x MVVtuin-ontwerp
Altijd natuurlijk

MVVtuin-ontwerp is van Melvin van Veghel en gepassioneerde hovenier met 12 jaar ervaring. Zijn liefde voor tuinieren begon al op jonge leeftijd dankzij zijn vader, die ook hovenier is. Hij heeft zijn vaardigheden verder ontwikkeld door een opleiding te volgen aan de vmbo Helicon Groenschool, gevolgd door een Mbo-opleiding in tuin-, park- en landschapsbeheer. Gedurende zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en na het behalen van zijn diploma heeft hij nog eens zes jaar bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt voordat hij de stap zette om mijn zijn eigen bedrijf te starten. Dankzij zijn diverse ervaringen heeft hij een unieke stijl ontwikkeld die zijn werk als hovenier kenmerkt.

Responsive website
Home MVVtuin
Mockup MVVtuin

Wat hebben we gedaan?

Bij deze hovenier opdrachtgever mochten wij een website designen en bouwen. Melvin van MVVtuin-ontwerp had hiervoor nog geen website het was dus aan onze de taak om een persoonlijk maatwerk design/ website te creëren wat aansluiten op de missie en visie van zijn bedrijf.

In dit project zijn we begonnen om alles helder te krijgen, wat verwacht de klant en wat wilt hij dat wij opleveren, dit hebben wij gedaan in een persoonlijk gesprek met Melvin. Nadat alles aan beide kanten helder was konden we gaan beginnen. We begonnen met een schematische tekening ook wel wireframe genoemd van de website. Hierin werd duidelijk wat waar kwam te staan en hoe het ging functioneren. Dit wireframe hebben we vervolgens met Melvin besproken en we hebben de feedback die Melvin had toegepast op het wireframe.

Nadat het wireframe goed was hebben we van Melvin verschillende afbeeldingen en voorbeeld teksten gekregen waar wij mee uit de voeten konden. Aan de kant van het wireframe en de opgestuurde informatie van Melvin zijn we zijn bedrijf MVVtuin-ontwerp doorgaan vertalen richting de online wereld. Nadat we de doorvertaling hadden gemaakt hebben we alle ins- en outs van de website met Melvin besproken. Zodra we groen licht kregen hebben we de website online gezet en hebben we Melvin geholpen met de Live-gang zodat hij in de toekomst ook weet hij bepaalde dingen binnen de website werken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet bent u dan de volgende klant die wij naar een online doorvertaling mogen helpen.

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Content schrijven

Krijg nu 10% korting

Krijg 10% korting op je 1ste bestelling. De actie duurt nog:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten