%
Nieuwe bezoekers
%
Meer aanmeldingen
koppelingen op een plek
Developers

DigiBrand x V.V. Devo
Samen vooruit

V.V. DEVO is een voetbalvereniging gelegen in het dorpje Bosschenhoofd. V.V.DEVO is een voetbalvereniging waar sportieve prestatie, betrokkenheid, sportiviteit en plezier samengaat. Een club waar een gezellige sfeer heerst en waar leden zich thuis kunnen voelen.
Daarnaast kan de jeugd, afhankelijk van talent en motivatie, zijn of haar talenten ontplooien op een meer prestatiegerichte wijze. Vandaar ook een oude slogan die met hun hand in hand gaat:

WIE DE JEUGD HEEFT….
HEEFT DE TOEKOMST!

Wij zijn blij dat wij voor V.V. DEVO de re-branding hebben mogen verzorgen van de website. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan, kijk dan onderaan deze pagina.

V.V. Devo
V.V.Devo Bosschenhoofd
Mock-up V.V. Devo
Voetbalwebsite

Wat hebben we gedaan?

Bij DigiBrand verzorgen we niet alleen websites voor ondernemingen, maar wij doen dit ook voor verenigingen en stichtingen. In dit project mochten we een website creëren voor Voetbalvereniging Devo. Zij hadden in het verleden altijd een website alleen die is meermaals gehackt. Hierdoor hadden ze momenteel geen website en aan ons was dus de taak om voor hun een goede en veilige website te creëren.

Voor Devo zijn we begonnen met de wensen en huisstijl helder te krijgen, want buiten een website hadden ze ook een wens dat het programma en de uitslagen van de wedstrijd automatisch werden geplubliceerd op de wesbite. Dit was voor ons een super leuke uitdaging.

Nadat we in een gesprek alles helder kregen zijn we begonnen met een design te maken, hierin kwamen de verschillende componenten die we hadden besproken terug. Wanneer we het visuele gedeelte hadden gedesignd gingen we deze bespreken met de opdrachtgever van V.V. Devo. Zodra we hier groen licht op kregen zijn we hem naar de online wereld gaan vertalen.

Hierbij hebben we alle wensen meegenomen en hebben we een website met een beleving gecreëerd en alle wedstrijden en uitslagen worden vanaf nu automatisch op de website gepubliceerd. In een laatste gesprek zijn we gaan evalueren op de website en zodra ze hier goedkeuring opgaven zijn we online gegaan. Benieuwd hoe de website is geworden, neem dan zeker een kijkje (het is de moeite waard).

Omdat de website van V.V. Devo al een aantal keer gehackt was had deze website elke maand wat aandacht nodig. Hiervoor hebben ze meteen een onderhoudspakket afgesloten en zorgen wij er elke maand voor dat hun website goed blijft draaien.

Heeft u ook in het verleden problemen gehad met uw website, maar wilt u wel graag online goed vindbaar zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar passende mogelijkheden. 

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Maandelijks onderhoud
  • Content schrijven

Krijg nu 10% korting

Krijg 10% korting op je 1ste bestelling. De actie duurt nog:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten