+ %
website bezoekers
+ %
Nieuwe klanten
°
Online vertaling
Developers

DigiBrand x Autorijschool Van Beers
Samen onderweg naar de toekomst

Tijdens dit project mochten we aan de slag voor Autorijschool Van Beers.

Autorijschool Van Beers is in 1995 opgericht. De autorijschool werd overgenomen van Piet Heeren, deze rijschool ging door het leven onder een andere naam en na de overnamen is de onderneming voortgezet onder de naam Autorijschool van Beers, zoals nu bekend is. De rijschool bestaat momenteel uit 2 instructeurs, Jack en Jacky van Beers (vader en zoon). Autorijschool Van Beers is dus een kleinschalig familiebedrijf, dit is heel fijn want je krijgt altijd dezelfde instructeur.

In de eerste jaren van Autorijschool Van Beers waren ze parttime werkzaam in de rijschool, echter door de sterk groeiende leerlingen aantallen, rijden ze sinds 1999 fulltime. Door de jarenlange ervaring die ze hebben opgebouwd, weten ze dat vele leerlingen bij aanvang van de eerste autorijlessen gespannen in de auto zitten. Autorijschool Van Beers is erop gericht dat ze zo snel mogelijk een vertrouwd gevoel creëren zowel in de auto als bij onze leerlingen. Zo kunnen ze vlot en veilig aan het verkeer deelnemen. Dit is heel fijn, want zo kunnen ze de tijd tijdens de rijlessen effectief benutten en echte grote stappen te maken.

Responsive website van Beers
Homepagina Autorijschool
Mock-up Website Autorijschool van Beers
Laptop design Van Beers

Wat hebben we gedaan?

Bij DigiBrand gaan we altijd doelgericht te werk, wij zijn tijdens dit project begonnen met de wensen van de opdrachtgever helder te krijgen. Nadat dit helder was zijn we gaan bouwen aan een eerste versie van de website, wij hebben hiervoor een grafische weergaven gemaakt van de website. Dit geeft een goed beeld van hoe wij de website voor ons zien.

De huidige website van Autorijschool Van Beers was erg verouderd, dus aan ons was de taak om een re-branding van de website te verzorgen. Wij hebben hierin gekeken naar: Content schrijven, SEO en een bijpassend webdesign. 

Na dit te hebben doorgevoerd zijn we met de opdrachtgever in een persoonlijk gesprek gaan evalueren over de goede en slechten punten. Na dit proces is er een hele mooie doelgerichte nieuwe website uitgerold. Bent u benieuwd hoe deze eruit ziet neem dan zeker een kijkje op de website.

Wilt u uw bedrijf ook een online upgrade geven op deze werkwijzen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden, en wie weet bent u dan de volgende.

  • Re-Branding website
  • Webdesign
  • Content schrijven